Diferents instruments musicals originals, accedir a la pagina de instruments musicals.

Piano elèctric, Ukelele, Kalimba: Instruments musicals de moda 2021

Si has arribat fins aquí, és perquè t’interessa adquirir o regalar algun dels millors Instruments més populars d’aquest 2021. En aquest article, t’oferim un recull de recomanacions i millors ofertes actuals en Piano Elèctric (teclat piano), Ukelele, Kalimba, Violoncel i Guitarra Elèctrica.

La música és un dels principals arts de la història, societat i cultura de la humanitat. Ha estat amb nosaltres des dels primers indicis de la civilització humana. No és d’estranyar doncs, que a tothom ens agradi. És sense dubte, un dels millors hobbis que podem practicar.

Els Piano Elèctric (teclat piano) més populars del 2021

Et presentem els Piano Elèctric (teclat piano) més populars i venuts del 2021. Els números parlen per si sols, són uns instruments amb un gran volum de ventes i opinions constructives. Corresponen a les millors opcions qualitat-preu. Són completament ideals per a principiants i estudiants:

Yamaha PSR-F51 – Teclado digital portátil

Piano elèctric per a principiants econòmic, de la coneguda marca Yamaha. Teclat de 61 tecles, resistent i intuïtiu!

Roland Go-61P Digital Piano

Magnífic piano elèctric de 61 tecles, ideal per a principiants. Instrument de marca Rolant, d’alta qualitat i bon tacte!

Yamaha P-45 – Piano digital

Potent piano elèctric Yamaha, complert de 88 tecles. Perfecte per estudiats, alta qualitat i tacte. Un instrument de veritat!

Alesis Recital – Teclado de Piano Digital

Piano elèctric econòmic per a principiants de la marca Alesis. Instrument popular, molt lleuger i divertit per aprendre!

Casio SA-78 – Teclado electrónico

Una molt bona opció de piano elèctric infantil de 44 tecles. Reconeguda marca Casio, producte de bona qualitat!

Guia i consells per comprar el teu Piano Elèctric (teclat piano)

Clarament, avui en dia el piano elèctric (teclat piano) és un tipus d’instrument molt conegut i popular. D’entre la immensitat d’ofertes i productes a triar, saber escollir correctament el piano que més encaixi amb nosaltres depen dels següents factors:

Número de tecles de l’instrument

Per poder aprendre a tocar el piano elèctric en bones condicions i d’una forma molt més professional. El nombre mínim de tecles que hauria de tenir el piano és de 88, és a dir el teclat complet. D’aquesta manera t’assegures poder aprofitar l’instrument quan en sàpigues més, i poder interpretar qualsevol tipus de peça en un futur.

Diferents números de tecles típics en pianos elèctrics.

De totes formes, un teclat de 61 tecles també és recomanable per persones que vulguin provar aquesta disciplina. Si és per un públic infantil, un teclat amb menys de 61 tecles, també seria correcte.

Disponibilitat d’espai a casa

Un altre aspecte a considerar és l’espai del que disposes a casa teva per poder col·locar correctament els teus instruments, els pianos de 88 tecles ocupen més espai. La transportabilitat i lleugeresa també són importants, si no vius en un lloc fix.

Qualitat del so i potencia de l’instrument

Considerem que el só és un aspecte fonamental en el moment de triar el teu piano elèctric. Ens hem de fixar amb la qualitat i les propietats del so que produeix. Tanmateix, també amb la potencia nominal dels seus altaveus, si és que no volem utilitzar auriculars.

Sensibilitat de les tecles

Si adquireixes un piano complet de 88 tecles, t’has de fixar amb la qualitat del tacte i la sensibilitat de les seves tecles. Normalment, tots els pianos elèctrics de 88, tenen les tecles de tipus contrapesades per poder simular el funcionament d’un piano de veritat. Però hauries de tenir en compte que, hi han models de 61 tecles que no tenen aquesta qualitat.

Teclat contrapesat d’un piano elèctric de 88 tecles.

Accessoris addicionals i extres necessaris

Si no compres un pack complet de teclat piano, a vegades és necessari comprar complements i accessoris addicionals per poder tocar l’instrument amb condicions. Dons és de vital importància vigilar tots els accessoris que acompanyen al producte abans de comprar-lo!

Per exemple, podria ser que necessitessis comprar un suport per al teu piano elèctric, ja que sovint l’instrument es ven sense suport en el cas de models complets de 88 tecles.

Nivell actual i expectatives de futur

Si vols adquirir un piano elèctric per començar des de zero, sense saber si t’agrada al 100%, la millor opció seria la compra d’un teclat de fins a 61 tecles econòmic. Per provar-ho i treure’n les teves pròpies conclusions, per exemple el model RockJam Kit de 61 Teclado de piano digital:

En canvi, si ets principiant o estudiant, i tens en ment progressar i millorar notablement en aquesta disciplina. El millor seria comprar directament un piano complet de 88 tecles contrapesades, de marca suficientment coneguda i amb un mínim de qualitat. Com per exemple, et recomanem el model Yamaha P-45 – Piano digital:

Yamaha P-45 – Piano digital

Potent piano elèctric Yamaha, complert de 88 tecles. Perfecte per estudiats, alta qualitat i tacte. Un instrument de veritat!

Suports i Accessoris per al teu Piano

En referent a la proposta de la guia anterior. Aquestes són algunes de les nostres millors recomanacions sobre suports i accessoris per al teu teclat piano. Generalment és convenient tenir uns pedals de sustain, un bon suport, una cadira especial per a pianos, entre d’altres complements…

M-Audio SP-2 – Pedal de sostenido universal

El pedal per a piano elèctric més venut del 2021. Pedal amb connector universal, econòmic i molt funcional!

RockJam Premium Teclado acolchado ajustable

Una de les millors opcions en quant a cadiretes per al teu piano elèctric. Producte molt popular i de qualitat!

RockJam Xfinity Doublebraced Premontado

El millor suport per al teu piano elèctric. Coneguda marca RockJam, ajustable, resistent i molt segur per al teu instrument!

Els millors Ukekele del mercat actual

Canviem de instruments i ara es fixem amb els també molt populars models de ukelele, els quals estan marcant tendència en aquests moments. Aquests són uns dels millors ukelele del 2021, perfectes sobretot per a principiants:

Paisen 23 pulgadas Ukelele Hawaiano de madera

Un ukelele ideal, de GAMMA ALTA, bona marca Paisen. Producte complert amb tots els accessoris, de molt bona qualitat!

MARTISAN 21in Ukelele soprano Hawaiano

Espectacular ukelele de marca Martisan. Instrument de GAMMA MITJA, kit complert amb tot el necessari per aprendre!

Martin Smith Ukelele soprano con bolsa

Opció de ukelele ECONÒMIC de la marca Martin Smith. Ukelele de tipus soprà de mida estàndard de 4 cordes, per principiants!

Tipus de Ukelele

Generalment existeixen 4 tipus de ukeleles, de més petit a més gran:

  • Soprano: Aquest model és el més petit i té una longitud de 33 cm!
  • Concierto: Model amb una mida de fins a 38 cm.
  • Tenor: Model de mida superior de 43 cm
  • Barítono: És dels tipus més grans de ukelele, té una llargada de 48 cm.

Els models que més es fan servir, i per tant que es comercialitzen en més altes quantitats són; els de tipus Soprano i Concierto.

Origen i popularitat dels Ukelele

Tot i que aquest tipus de instrument va nàixer a voltants del 1880. Al llarg d’els últims anys ha esdevingut un complement extremadament popular i famós. Doncs no és d’estranyar, és un hobby molt divertit i completament fàcil d’aprendre a tocar.

Un ukelele consisteix en una adaptació del no molt conegut “cavaquinho portugues” que es va crear al voltant de l’any 1880 per la zona de Hawai. Els impulsors van ser doncs, immigrans Portuguesos.

Posició típica per tocar un ukelele.

Posteriorment, aquests instrument van creixen en popularitat arreu del mon. Arribant fins ara a ser una mega-tendència de la nostra societat. Es van posar de moda sobretot en els darrers últims 40 anys.

Les millors ofertes en Kalimba del 2021

Un dels altres instruments exòtics que més s’estan posant de moda aquest 2021,. Són els les anomenades kalimba. Són sens dubte una idea per regalar si més no, excepcional. Aquestes són les nostres recomanacions de les millors kalimba del 2021:

Moozica 17 teclas Kalimba, piano marimba

Instrument Kalimba original de la marca Moozica. Disseny de fusta modern, producte molt recomanat pels compradors!

Kalimba – Piano de pulgar con 17 teclas

Magnífica kalimba feta amb materials de qualitat. Producte amb caixa de ressonància de fusta de Okoume!

Kalimba 17 Teclas con bolsa protectora

Interessant Kalimba amb un preu econòmic. Un dels instruments de moda més venuts del 2021, un regal super original!

Que és una Kalimba, i com sona?

La kalimba és un tipus d’instrument exòtic que ha agafat molta popularitat durant els últims anys. Són bastant senzilles de tocar, gràcies a una tècnica amb un gran ventall de possibilitats.

És un instrument classificat com a “idiófon”. Amb un so molt dolç i peculiar, van ser inventades i exportades en primera instància des del continent Africà. Té molts altres noms, però el més conegut és el de kalimba.

Vols saber com sona una kalimba? Estigues atent al següent video:

És realment sorprenent tot el que podries arribar a tocar amb un instrument tant simple i econòmic. La kalimba té un so espectacular!

Violoncel Clàssic i Violoncel Elèctric

Un dels grans protagonistes, els Violoncels són un magnífic tipus d’instruments de corda amb un so espectacular. Realment és molt agradable saber tocar aquest tipus d’instrument. A continuació, et presentem uns dels Millors violoncels clàssics i violoncels elèctrics per principiants del 2021:

Classic Cantabile CE-200 violonchelo eléctrico

Innovador i modern violoncel elèctric de la marca Classic Cantabile. Model de 4/4, ideal per estudiants i principiants!

Stentor Estudiante 2 Cello 4/4

Violoncel de GAMMA ALTA reconeguda marca Stentor. Perfecte per estudiants, característiques immillorables!

Classic Cantábile Cello 3/4 set estudio

Magnífic violoncel ideal per a músics principiants. Model de 3/4 de marca Classic Cantabile, bons materials originals!

Guitarres Elèctriques populars 2021

Avui en dia, la guitarra elèctrica es compra molt a traves d’internet, de forma online. Són molt fàcils de comprar a un preu i qualitat molt bons. Aquest són les Millors opcions de Guitarres econòmiques que pots comprar de forma online aquest 2021:

Rocktile S-R Pro Heritage Cherry

Magnífica guitarra elèctrica de marca per a estudiants. De GAMMA ALTA, instrument super complert i de qualitat!

Rocktile Banger – Pack de 7 piezas, guitarra eléctrica

Pack de guitarra elèctrica per a principiants de la marca Rocktile. Producte de bona qualitat, molt recomanat!

RockJam Superkit de guitarra eléctrica

Et recomanem un dels millors superkits més populars de guitarra elèctrica. Ideal per a principiants, de mida completa!

Conclusions

A vegades decidir-se per el teu instrument musical ideal no es fàcil, i menys si has de fer un regal a un altre persona. Aquesta decisió recau sols en tu, has de descobrir amb quin instrument et pots arribar a sentir més còmode o quin t’identifica més. Tot i això, a vegades fins que no ho probes no ho saps!

En definitiva, nosaltres t’hem volgut ajudar a través de les nostres recomanacions i millors ofertes actuals en pianos elèctrics, ukeleles, kalimbas, violoncels i guitarres elèctriques. Uns dels instrument de moda d’aquest 2021. Desitgem que t’hagin servit d’ajuda!

Estarem encantats de rebre qualsevol dubte o comentari en relació a aquesta nova publicació. Salutacions! 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *